De Cuyper + Van Roy

contact

 info@decuyper-vanroy.be

Philippe Van Roy Philippe Van Roy
 +32 477/95.11.10
Bart De Cuyper Bart De Cuyper
 +32 478/25.54.08

sanitair

van lekken over kleine verstoppingen, renovatie of nieuwbouw. voor sanitaire oplossingen kunt u op ons rekenen

Wij doen steeds ons uiterste best om U sanitaire problemen op te lossen. Voor renovatie en nieuwbouwprojecten werken we steeds nauw met de klant samen. In samenspraak en overleg bespreken we wat er al dan niet mogelijk is.

Sanitaire toestellen kiest U bij onze partners: Schrauwen of Desco. Deze plaatsen wij dan voor u zo dat we de leidingen hebben geplaatst of aangepast.

SchrauwenDesco

centrale verwarming

bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote herstellingen aan uw verwarming

Tevens zijn wij gehabiliteerd gasinstallateur en kan u bij ons terecht voor onderhoud van gasinstallatie en aanleggen van gasinstallaties met de nodige attesten.

Voor al uw problemen met uw verwarmingsinstallaties kunnen wij een oplossing bieden. Zelf kiezen wij om samen te werken met Vaillant omdat zij investeer in nieuwe technologie maar nog belangrijker is dat zij investeren in service. Ze zorgen ervoor dat de top 200 van hun onderdelen voorradig is bij de erkende groothandel en anders kunnen ze ons bevoorraden binnen de 24h. De service die we krijgen van onze fabrikant is de service die WIJ kunnen bieden aan onze klant.

Bij ons kan u terecht voor oplossingen voor warmwater al dan niet met een zonneboiler, verwarming met vloerverwarming of radiatoren.

Vasco vloerverwarming

vloerverwarming volgens takkersysteem

Vaillant combiketel

Combi ketel met twee aparte verwarmingskringen.

VAILLANT SOLO KETEL

Solo ketel voor verwarming met aparte boiler voor warmwater en drie aparte verwarmingskringen apart te bedienen met drie thermostaten.

VaillantVascoStelrad

hernieuwbare energie

hernieuwbare energie is de toekomst. Ook wij verdiepen ons erop deze technieken aan u aan te bieden

Of het nu ventilatie, een warmtepomp of zonneboiler is, ook voor deze kan je bij ons terecht.

Voor ventilatie, kiezen wij voor de systemen van Renson en Vasco. Deze merken hebben hun betrouwbaarheid al lang te werken. De warmtepompen en zonneboilers zijn van ons ook het merk Vaillant. Deze marktleider is al vele jaren laagstaand in innovatie en service. Wat zowel voor ons als de klant een ongekend pluspunt is.

Renson Ventilatie C+

Intstort kanalen voor een ventilatie systeem C in de beton.

VaillantVascoRenson